Marknadsinriktad VD till Emballator Metal Group

Marknadsinriktad VD med placering i Ulricehamn

Känner du dig redo att ta det övergripande ansvaret för Emballator Metal Groups fortsatta expansion? Som VD och företrädare verkar du för ett tänk ”Utifrån och In”, möter marknadens behov och omsätter det i verkliga strategier och handlingsplaner som ger resultat.

Frågor avseende marknad, försäljning, innovation och kompetensutveckling kommer att utgöra viktiga delar i arbetet för att möta nya och skiftande förutsättningar. Din förmåga att skapa motivation och leda genom andra kommer att vara avgörande.

Du är en drivande kraft i ledningsgruppen och har gedigen erfarenhet av personal- och företagsledning. Branscherfarenhet kan vara en fördel men affärsmässighet, kunskap inom industrin och förmågan att skapa relationer värderas högre. Du har relevanta akademiska meriter och behärskar engelska på en hög nivå.

Som person är du en naturlig ledare med god självkänsla, empatisk förmåga och har stort intresse för människor, det är genom medarbetarna och tillsammans med kunderna framgången skapas. Du är nyfiken och optimistisk, har lätt för att inspirera och engagera andra. Därtill krävs en tydlig struktur, målmedvetenhet och kommersiellt tänkande i arbetet som VD för Emballator Metal Group.

Vi ser fram emot din ansökan via www.pspartner.se med registrerat CV och ansökningsbrev. Sista ansökningsdag är den 17 februari. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Katarina Czudowska på PS Partner Borås AB,
katarina.czudowska@pspartner.se telefon 0735-17 37 89.

Ansök här: https://pspartner.se/tjanst/marknadsinriktad-vd-med-placering-i-ulricehamn/

Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar förpackningslösningar för färg- och kemiindustrin. Geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Våra tillverkande enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä samt säljkontor i Köpenhamn, Moss och Włocławek. Emballator Metal Group har ca 240 anställda och omsätter ca 800 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herencokoncernen. Läs mer på www.emballatormetalgroup.se och www.emballator.se/affarsomraden/metal-group/